Kerrock EKO

Kerrock és a természet

Kinézetre kő, tapintásra kellemes és meleg.

Kerrock EKO

A bauxitérc, az alumínium-hidroxid és az akril-alapú polimer kötőanyag átgondolt aránya szilárd kompozit anyagot hoz létre, amely többek között többszörös újrahasznosítást tesz lehetővé, nem tartalmaz illékony szerves anyagokat, és alkalmas élelmiszerekkel való érintkezésre. A Kerrock tehát olyan anyag, amely fontos szerepet játszik a cég környezeti felelősségvállalás iránti elkötelezettségében. Csatlakozzon hozzánk és a következő projektben gondolkodjon el a kerrock anyag használatáról.

Tanúsítványok

Miért Kerrock EKO?

  • A Kerrock anyag alkalmas élelmiszerrel való érintkezéshez, és 100% -ban újrahasznosítható.
  • A kerrock terrazzo lapok 40 %-a újrahasznosított. Ez utóbbiban minden látható részecske régebbi Kerrock lapok vagy termelési hulladék őrleménye.
  • A kerrock rendkívül hosszú élettartamú anyag.
  • A kerrockból készült nagyobb felületek (homlokzatok, burkolatok) könnyen átalakíthatók különféle termékekké, bútorokká.
  • A kerrock a legközelebbi helyi forrásokból készül, így csökkentve a környezetre gyakorolt hatást.
  • A Kerrock termékek ragasztásához használt ragasztó teljesen megkeményedik, ezért nem enged illékony szerves vegyületeket a végfelhasználó számára.

 

  • A Kerrock termékek rendkívül alkalmasak beltéri használatra, mivel semmilyen módon nem befolyásolják az egészséget – ezt független tesztek is megerősítették (2F000828 számú jelentés, RI.SE).
  • A Kerrock összetétele megfelel a REACH irányelvnek, amely biztosítja, hogy az anyag nem tartalmaz semmilyen aggodalomra okot adó anyagot.
  • A Kerrock nem tartalmaz ftalátokat, nehézfémeket, króm (VI) vegyületeket vagy más rákkeltő anyagokat.
  • A Kerrock lapok önoltóak és tűzzel érintkezve nem bocsátanak ki mérgező gázokat (2011-1241-1. számú jelentés, EXOVA Warringtonfire).

A LEED tanúsítvánnyal bizonyítjuk, hogy a környezetre nem vagyunk káros hatással.

Ha a kerrockot különböző projektekben használja, akkor környezetbarát terméket választ. Nem tartalmaz VOC-t (illékony szerves vegyületeket), és alkalmas élelmiszerrel való érintkezésre.

Milyen előnyökkel jár?

A kerrock előnyei

Az épület külsején, vagy annak belsejében – Kerrock mindig lenyűgöző. Az évek óta tartó fejlődéssel az építészek, tervezők és építők első választása lett.

Ellenállás

01

Ellenállás

A Kerrock híres a különböző tényezőkkel szembeni ellenállásáról, ami éveken át megőrzi újszerű állapotát.

Kivitelezési lehetőségek

02

Kivitelezési lehetőségek

A képzelet végtelen ereje kifejezve a lehetséges formák végtelenségében. A Kerrock még a legkisebb hajlítási sugárnál is okozhat meglepetést.

Környezet- és egészségbarát

03

Környezet- és egészségbarát

A Kerrock magas ökológiai tudatossággal rendelkezik. Ezt a megszerzett ISO 14001 és LEED tanúsítványok is megerősítik. Ugyanakkor a plusz jelöléssel híres az antibakteriális hatásról.

Végtelenül alkalmazható

04

Végtelenül alkalmazható

Amikor a használhatóságról beszélünk, a kerrock anyaggal kapcsolatban az univerzális szó jelenik meg. Itt valójában csak az Ön képzelete a határ.

Subscribe to our newsletter and stay up to date on what's new

KEEP IN TOUCH